Despre noi

Fondat în 2015

   GEO-GALILEO este o companie specializată în servicii de topografie, cadastru, cartografiere – GIS și geodezie, fondată din dorința de a valorifica cunoștințele și abilitățile practice ale fondatorului, într-o afacere sustenabilă pe termen lung.

   Maturitatea profesională dobandită în acești ani este confirmată de proiectele executate din 2015 și până în prezent și de numele clienților noștri.

   Serviciile și soluțiile furnizate au la bază măsurători complexe, prelucrarea și gestionarea volumelor mari de date pentru a răspunde nevoilor multi-dimensionale ale clienților.

   Dispunem de personal calificat, cu o pregătire solidă în domeniu și o bogată experiență profesională.  Suntem concentrați pe o bună organizare a timpului iar participarea specialiștilor noștri la proiecte majore atât pe plan național cât și internațional, oferă garanția clienților noștri la servicii de calitate, executate la timp și cu acuratețea cerută.

   Misiunea noastră de bază este de ajuta clienții noștri în îndeplinirea obiectivelor strategice și să construim cu aceștia parteneriate durabile, bazate pe încredere și transparență, unde livrăm calitate la costuri echitabile.

MISIUNE

În fiecare zi, ne concentrăm pe furnizarea de servicii de înaltă calitate și pe promovarea excelenței în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm. Derulăm proiecte de anvergură la nivel național și răspundem nevoilor clienților oferind soluții complexe în domeniul topografiei, geoinformaticii și cartografiei.

VIZIUNE

Să ajutăm clienții în îndeplinirea obiectivelor strategice și să construim cu aceștia parteneriate durabile, bazate pe încredere și transparență, unde livram calitate la costuri echitabile.

VALORI

Cum ne contactați?

Nr. telefon

Program